• EVENTS

    • Kromestar, Twisted and more @ 4km , Sofia

     18.04.2011

     Задава се едно наистина ценно парти за Dubstep сцената. Kromestar  е един от пионерите в стила и е просто абсолютен класик.  Поздравления към организаторите Mirizma !!! Отбележете си събитието като задължително, ще е лудница :)


     Partycenter 4KM :: TWO ROOMS

     - - - TICKTES - - -

     presale : 10BGN ( TBA EVENTIM / LIMITED ) | doors : 12BGN BEFORE 00 | 15 BGN AFTER 00


     За повече инфо : facebook

     Виж повече
    • KRAFTY KUTS , Spacer, Sofia (Fri 15.4.2011)

     14.04.2011

     Легендарният продуцент и ди джей, майсторът на брейкбийт музиката Krafty Kuts /Англия/ ще гостува за първи път в България на 15 април. В програмата на вечерта ще се включат и трима изпълнители от родната брейкс сцена. Ще гостува чаровната Desy от Phuture Shock, водещият ди джей ot Mirizma - JamezBongg и хипхоп ветеранът Onslaught (Breaktrue)

     На вратата билетите ще са по 15 лв., като първата 100ца ще бъде почерпена с Teacher's

     Линк за събитието във Facebook

     Виж повече
    • 9th International Short Film Festival ''IN THE PАLACE'' Balchik / Bulgaria

     06.04.2011

     „В ДВОРЕЦА” е международен фестивал за професионални късометражни филми с продължителност до 45 мин. Той се провежда всяка година в края на юни в град Балчик. Успоредно в рамките на филмовия фестивал се провежда и Мюзик Палас Фест, сцена за концертна изява на съвременни музиканти и групи от България и света. Комбинацията море-филми-партита определено не е за изпускане. Освен да се позабавлявате може и да понаучите нещо от уоркшоповете, които ще се провеждат на място. За повече информация вижте сайта на събитието.

     Виж повече
    • Mikser отново събира млади дизайнери в Белград

     30.03.2011

     Набливажа второто издание на международния фестивал за дизайн MIKSER! За втора поредна година от 25 до 29 май сръбската столица Белград ще посрещне дизайнери, архитекти, артисти и музиканти от цял свят, които ще се включат в едно обединяващо и мултикултурално събитие в търсене на общи проекти и идеи. 

     Виж повече
    • SHARE Conference / Social, Media, Music / Belgrade, Serbia

     27.03.2011

     Доста интересен фестивал се очертава да е, а и не е много далеч оттук. Имена като Josh Wink, Riva Starr, Ikonika, Rustie, MJ Cole и още дооооста знайни и незнайни изпълнители ще ви забавляват 3 дни, ден и нощ, по разни приятни клубченца из града. Определено си струва свободното време ( ако имате такова ) и парите ( ако имате такива ). За повече информация: www.shareconference.net , а ето и едно промо видео тук

     Виж повече
    • Commix (Metalheadz/Hospital, UK) @ Spacer

     25.03.2011

     Имайки предвид този трак, това парти не звучи като чак толкова лоша идея :)

      

      

      

      

      

        

      

      

     02 Април, Club SPACER

     Вход: 10 лева

     Виж повече
  • Смени тапета

  • ALL RIGHTS RESERVED

   ALL RIGHTS RESERVED ® VOLTO BOLTO 2010