• BLOG

    OM NOM NOM

    | More
    18.04.2011

    OM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM...

    • N.E.R.D. с нов сънгъл Hypnotize U

     06.10.2010

     Отдавна очакваният нов студиен албум на N.E.R.D., който официално трябва да излезе на 2-ри ноември, вече успешно си проправя път със сингъла "Hypnotize U”.  

     Неговата премиера групата направи преди броени дни в шоуто на Дейвид Летерман с уникално лайв изпълнение. Музиката към парчето е дело на емблематичното дуо Daft Punk и определено си заслужава вниманието. Enjoy!

     Виж повече
    • REDLIGHT A.K.A. CLIPZ LIVE IN SOFIA

     05.10.2010

     Денят е Събота 9 Октомври а мястото 4 КМ София!

     Redlight a.k.a. Clipz ще представи най-новите звуци от UK сцената.

     А кой е той и защо толкова много почитатели на музиката го очакват с нетърпение, може да прочетете в следващите редове.

      

     Redlight е артист от Бристолската музикална сцена, известна с новаторски дух, експериментално звучене и маниакално качество. Попадащ предимно в неясното пространство между хаус, брейкбийт, дъбстеп, юкей фънки и други обичани жанрове на денс музиката, със своя еклектичен подход и пълна торба с доказани хитове, Redlight бързо натрупа дълъг списък с фенове и последователи, между които световни имена като Skream, Toddla T, Jack Beats, Goldie, Carl Cox, Pete Tong и Annie Mac.

     Виж повече
    • Интервю на Redlight a.k.a. Clipz за FACT Magazine

     04.10.2010

     Събота вечер (9 Октомври) ни гостува един DJ, който в последните години е неизменен в постоянството си да създава нова музика.

     Redlight a.k.a. Clipz е в България по покана на момчетата от MRVK и Mentha Session.

     Ето и какво мисли самия Redlight в едно интервю за FACT Мagazine.

     Виж повече
    • Urbanears и voltobolto.com подаряват чифт слушалки!

     14.09.2010

     Участвайте в нашата игра и спечелете невероятните PLATTAN!

     За да заявите участие не е нужно нищо друго, освен да разгледате колекцията от 14 цвята в галерията на групата (във facebook) Слушалки URBANEARS, а след това да дадете LIKE/Харесва ми на този модел, който кара ушите ви да се изчервят и сърцето ви да затупти учестено.

     Колкото повече хора харесват вашия избор, толкова по-голям е шансът точно тези слушалки да бъдат разиграни в томболата. Един от вас ще има шанса да слуша своята музика на уникалните PLATTAN, успех!
     Играта продължава до 26 септември и приключва официално точно в 12.00 на обяд. Победителите ще бъдат изтеглени пред камерата на voltobolto.com.

     Виж повече
    • Urbanears и Coloud се разхождат по Шишман

     23.08.2010

     Подобаващо за слушалки, които живеят свой собствен живот, Urbanears и Coloud направиха първото си появяване на точното място в точното време на едно от най-забележителните събития за последните месеци в София. Както винаги всичко се случи много бързо и с леката намеса на съдбата.

     Благодарение на момчетата от магазин Under Construction, които ни подадоха ръка, няколко Mac-a и полуготов щанд, успяхме да се вредим заедно в неделната фиеста на ул. Шишман и да подишаме свободно с цяла София. Моделите бяха изложени и готови за тестване от всички желаещи. Вдъхновени от веселия дух и цялостното европейско усещане на събитието, успяхме дори да продадем няколко чифта слушалки.

     Виж повече
  • Смени тапета

  • ALL RIGHTS RESERVED

   ALL RIGHTS RESERVED ® VOLTO BOLTO 2010