• BLOG

    REDLIGHT A.K.A. CLIPZ LIVE IN SOFIA

    | More
    05.10.2010

    Денят е Събота 9 Октомври а мястото 4 КМ София!

    Redlight a.k.a. Clipz ще представи най-новите звуци от UK сцената.

    А кой е той и защо толкова много почитатели на музиката го очакват с нетърпение, може да прочетете в следващите редове.

     

    Redlight е артист от Бристолската музикална сцена, известна с новаторски дух, експериментално звучене и маниакално качество. Попадащ предимно в неясното пространство между хаус, брейкбийт, дъбстеп, юкей фънки и други обичани жанрове на денс музиката, със своя еклектичен подход и пълна торба с доказани хитове, Redlight бързо натрупа дълъг списък с фенове и последователи, между които световни имена като Skream, Toddla T, Jack Beats, Goldie, Carl Cox, Pete Tong и Annie Mac.

     

     

    Redlight е последното алтер-его на Hugh Pescod, което той използва, за да се впусне в изследване на индивидуалната му представа за бас музика, където grime, dubstep и остро електро се вплитат в поразително жизнена сплав, често обогатена звуково от ragga и grime вокалисти.

     


    Докато името Redlight е сравнително непознато на по-голямата част от слушателите, човека зад псевдонима и бийтовете не е новак. Предното му артистично превъплащение - DJ Clipz - прегази класациите, за да се превърне в едно от най-обичаните и ценени имена на drum'n'bass сцента. Работещ в авангарда, той е свирил по целия свят, става част от Full Cycle family, стартира собствен лейбъл - Audio Zoo - и е основен виновник за едни от най-емблематичните сингли последните години. Стартирайки на чисто, освободен от всякакви задръжки, очаквания и категоризации Clipz е приел новото си превъплащение Redlight, за да изследва нови музикални територии.

     


    Redlight свири на BBC сцената на Гластънбъри и бурният му сет плени разнородната тълпа на фестивала и бе предаван на живо в цялото кралство от Radio 1. Подкрепата на BBC расте и Redlight води до скоро собствено шоу - In New 1Xtra DJ’s We Trust. Освен поддържането на плътен график, Redlight издава постоянно нови сингли, които се въртят непрекъснато по британските и световните денс станции и клубове от най-известните в момента DJи. Албум се очаква да излез през 2010 година.

    • HO-HO-HOLY DAS OF SALE, кратко видео от събитието в HipHIp Atelier.

     11.01.2012

     През Декeмври Hip Hip Аtelier се превърна в импровизиран коледен пазар. По време на събитието Urbanears, Boxfresh, Ashbury, Stinky Socks и Reforma Sudio представиха специално селектирани от тях продукти, а Crooked Cinema ни зарадваха с прожекция на документалния филм на Gary Hustwit 'Urbanized'. Вижте какво и как се случи във видеот от Stinky Familyл

     Виж повече
    • Marshall Headphones On the Road Episode 1

     25.09.2011

     Един документален филм за мъжете и жените работещи зад завесата. Marshall Headphones и VICE Magazine обединяват сили в тазе поредица и да покажат на света какво точно значи думата "Roadie" - хората отговорни за всичко за да може един концерт да се случи!

     Виж повече
    • Exclusive mix for Urbanears by blaow

     10.07.2011

     Чуйте новия микс на blaow специално записан за Urbanears, който между другото може да получите и на диск в магазин RUSH. Tracklist на "виж повече".

      

      

     Виж повече
    • Urbanears в Стъклен Дом! YES!

     12.05.2011

     - Ей, с кви яки слушалки беше Александра в последния епизод на Стъклен дом...Колко искам и аз да имам такива , какви ли са ? От къде ли мога да си ги купя ?

     Volto Bolto answering machine : ...computing.......computing....... Urbaneras Plattan Ocean .........computing.....computing.... могат да бъдат намерени тук. 


     END OF LINE

     Виж повече
    • Zomby feat. Panda bear - 'Things Fall Apart'

     12.05.2011

     Zomby, доскоро подвизаващ се в лейбъла на kode 9 - Hyperdub, вече е към семейството на 4AD records. Скоро излиза и новият му албум озаглавен Dedication, който ще бъде достъпен около 11/12-ти юли 2011. Предвид този трак и старите албуми , това което предстои да чуем ще е много голямо....

     Виж повече
  • Смени тапета

  • ALL RIGHTS RESERVED

   ALL RIGHTS RESERVED ® VOLTO BOLTO 2010