• BLOG

    Mikser отново събира млади дизайнери в Белград

    | More
    30.03.2011

    Набливажа второто издание на международния фестивал за дизайн MIKSER! За втора поредна година от 25 до 29 май сръбската столица Белград ще посрещне дизайнери, архитекти, артисти и музиканти от цял свят, които ще се включат в едно обединяващо и мултикултурално събитие в търсене на общи проекти и идеи. 

     

    Тема на тазгодишното издание са новите технологии и тяхното влияние върху съвременния начин на живот. Цел на организаторите е да провокират диалог между съвременните дизайн тенденции и локалната, балканска, творческа и индустриална сцена.

     

    Програмата на фестивала включва и специални работилници, които ще предствят серия от лекции и демонстрации. За повече информация, RSS-нете сайта на събитието (Mikser.rs), където съвсем скоро ще бъде качена цялата програма.

     

    Ето и кратко видео от миналогодишното издание:

    • HO-HO-HOLY DAS OF SALE, кратко видео от събитието в HipHIp Atelier.

     11.01.2012

     През Декeмври Hip Hip Аtelier се превърна в импровизиран коледен пазар. По време на събитието Urbanears, Boxfresh, Ashbury, Stinky Socks и Reforma Sudio представиха специално селектирани от тях продукти, а Crooked Cinema ни зарадваха с прожекция на документалния филм на Gary Hustwit 'Urbanized'. Вижте какво и как се случи във видеот от Stinky Familyл

     Виж повече
    • Marshall Headphones On the Road Episode 1

     25.09.2011

     Един документален филм за мъжете и жените работещи зад завесата. Marshall Headphones и VICE Magazine обединяват сили в тазе поредица и да покажат на света какво точно значи думата "Roadie" - хората отговорни за всичко за да може един концерт да се случи!

     Виж повече
    • Exclusive mix for Urbanears by blaow

     10.07.2011

     Чуйте новия микс на blaow специално записан за Urbanears, който между другото може да получите и на диск в магазин RUSH. Tracklist на "виж повече".

      

      

     Виж повече
    • Urbanears в Стъклен Дом! YES!

     12.05.2011

     - Ей, с кви яки слушалки беше Александра в последния епизод на Стъклен дом...Колко искам и аз да имам такива , какви ли са ? От къде ли мога да си ги купя ?

     Volto Bolto answering machine : ...computing.......computing....... Urbaneras Plattan Ocean .........computing.....computing.... могат да бъдат намерени тук. 


     END OF LINE

     Виж повече
    • Zomby feat. Panda bear - 'Things Fall Apart'

     12.05.2011

     Zomby, доскоро подвизаващ се в лейбъла на kode 9 - Hyperdub, вече е към семейството на 4AD records. Скоро излиза и новият му албум озаглавен Dedication, който ще бъде достъпен около 11/12-ти юли 2011. Предвид този трак и старите албуми , това което предстои да чуем ще е много голямо....

     Виж повече
  • Смени тапета

  • ALL RIGHTS RESERVED

   ALL RIGHTS RESERVED ® VOLTO BOLTO 2010