• BLOG

    Medis идва, за да издуха всички ТАПИ!

    | More
    08.05.2011

    Дългоочакваният нов модел на Urbanears – Medis, който ще допълни богатата ни колекция от висококласни слушалки, е вече факт. От днес можете да избирате и поръчвате от цветовете Grass, Lavender, Tomato, Orange, Ocean и True White, които определено ни хванаха окото и с неприкрита гордост ще кажем, че са доста впечатляващи.

    Естествено, не само това е големият плюс на новия модел. Най-важното нововъведние е неговият революционен дизайн, който ще измести класическите тапички и ще представи на света най-малките слушалки, които стоят в ухото. Те не дразнят, не падат, не влизат в ушния канал и стоят стабилно, дори и при резки и бързи движения. С тях можете да танцувате, да карате колело или сноуборд, без досадното падане и наместване.

    EarClick концепцията е патент, с който слушалката се закрепя в ухото , така че да остане неподвижна. Този изобретателен подход използва долната част на ухото, както обикновените тапи, но прибавя и закачане в горната част, осигурявайки максимално удобство. Моделът Мedis се продава в комплект с четири, различни по размер, силиконови приставки, за да може всеки от вас да постигне перфектно прилягане на слушалката в своето ухо, независимо от специфичните му извивки.

    Друго, което ги прави още по-подходящи за спортове и динамично ползване, са вградените микрофон и дистанционно, които работят с повечето от най-разпространените модели телефони.

    Повече информация за новия модел можете да откриете в секцията слушалки.

    • HO-HO-HOLY DAS OF SALE, кратко видео от събитието в HipHIp Atelier.

     11.01.2012

     През Декeмври Hip Hip Аtelier се превърна в импровизиран коледен пазар. По време на събитието Urbanears, Boxfresh, Ashbury, Stinky Socks и Reforma Sudio представиха специално селектирани от тях продукти, а Crooked Cinema ни зарадваха с прожекция на документалния филм на Gary Hustwit 'Urbanized'. Вижте какво и как се случи във видеот от Stinky Familyл

     Виж повече
    • Marshall Headphones On the Road Episode 1

     25.09.2011

     Един документален филм за мъжете и жените работещи зад завесата. Marshall Headphones и VICE Magazine обединяват сили в тазе поредица и да покажат на света какво точно значи думата "Roadie" - хората отговорни за всичко за да може един концерт да се случи!

     Виж повече
    • Exclusive mix for Urbanears by blaow

     10.07.2011

     Чуйте новия микс на blaow специално записан за Urbanears, който между другото може да получите и на диск в магазин RUSH. Tracklist на "виж повече".

      

      

     Виж повече
    • Urbanears в Стъклен Дом! YES!

     12.05.2011

     - Ей, с кви яки слушалки беше Александра в последния епизод на Стъклен дом...Колко искам и аз да имам такива , какви ли са ? От къде ли мога да си ги купя ?

     Volto Bolto answering machine : ...computing.......computing....... Urbaneras Plattan Ocean .........computing.....computing.... могат да бъдат намерени тук. 


     END OF LINE

     Виж повече
    • Zomby feat. Panda bear - 'Things Fall Apart'

     12.05.2011

     Zomby, доскоро подвизаващ се в лейбъла на kode 9 - Hyperdub, вече е към семейството на 4AD records. Скоро излиза и новият му албум озаглавен Dedication, който ще бъде достъпен около 11/12-ти юли 2011. Предвид този трак и старите албуми , това което предстои да чуем ще е много голямо....

     Виж повече
  • Смени тапета

  • ALL RIGHTS RESERVED

   ALL RIGHTS RESERVED ® VOLTO BOLTO 2010