• BLOG

    • HO-HO-HOLY DAS OF SALE, кратко видео от събитието в HipHIp Atelier.

     11.01.2012

     През Декeмври Hip Hip Аtelier се превърна в импровизиран коледен пазар. По време на събитието Urbanears, Boxfresh, Ashbury, Stinky Socks и Reforma Sudio представиха специално селектирани от тях продукти, а Crooked Cinema ни зарадваха с прожекция на документалния филм на Gary Hustwit 'Urbanized'. Вижте какво и как се случи във видеот от Stinky Familyл

     Виж повече
    • Marshall Headphones On the Road Episode 1

     25.09.2011

     Един документален филм за мъжете и жените работещи зад завесата. Marshall Headphones и VICE Magazine обединяват сили в тазе поредица и да покажат на света какво точно значи думата "Roadie" - хората отговорни за всичко за да може един концерт да се случи!

     Виж повече
    • Urbanears в Стъклен Дом! YES!

     12.05.2011

     - Ей, с кви яки слушалки беше Александра в последния епизод на Стъклен дом...Колко искам и аз да имам такива , какви ли са ? От къде ли мога да си ги купя ?

     Volto Bolto answering machine : ...computing.......computing....... Urbaneras Plattan Ocean .........computing.....computing.... могат да бъдат намерени тук. 


     END OF LINE

     Виж повече
    • Medis идва, за да издуха всички ТАПИ!

     08.05.2011

     Дългоочакваният нов модел на Urbanears – Medis, който ще допълни богатата ни колекция от висококласни слушалки, е вече факт. От днес можете да избирате и поръчвате от цветовете Grass, Lavender, Tomato, Orange, Ocean и True White, които определено ни хванаха окото и с неприкрита гордост ще кажем, че са доста впечатляващи.

     Естествено, не само това е големият плюс на новия модел. Най-важното нововъведние е неговият революционен дизайн, който ще измести класическите тапички и ще представи на света най-малките слушалки, които стоят в ухото. Те не дразнят, не падат, не влизат в ушния канал и стоят стабилно, дори и при резки и бързи движения. С тях можете да танцувате, да карате колело или сноуборд, без досадното падане и наместване.

     Виж повече
    • OM NOM NOM

     18.04.2011

     OM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM...

     Виж повече
    • Urbanears Plattan

     11.04.2011

     Шведите си знаят работата. Знаят, че най важното е да направиш нещо готино, и най-най-важното - знаят как да го направят добре! Вижте новите цветове на пословично-шведско-минималистичните-дизайнерски Urbanears Plattan, които може да очаквате скоро и в нашия онлайн магазин.

     Виж повече
  • Смени тапета

  • ALL RIGHTS RESERVED

   ALL RIGHTS RESERVED ® VOLTO BOLTO 2010