• ПОМОЩ

   ПОМОЩ

   Поръчка

   След като сте избрали продукт от voltobolto.com, изберете желания от вас размер и преминете към покупка чрез бутон ПОРЪЧАЙ.  Той ще ви отведе във вашата кошница с избрани продукти. В нея може да видите пълен списък с кратко описание на всеки от продуктите, които сте заявили за поръчка. Тук имате възможност да следите поръчките си и да ги променяте, докато сте на страницата. С бутона НАЗАД можете винаги да се връщате към основната страница и да допълвате своя списък с продукти.  Ако сте приключили с избора си, натиснете бутон ПОРЪЧАЙ, който ще ви отведе към вашия профил. Ако сте нов потребител, регистрирайте се и продължете с покупката.

    

   Регистрация 

   Въведете данните си в полето за регистрация на нов потребител и потвърдете мейла, който ще ви бъде изпратен с линк за валидиране.  

    

   Начини на плащане

   Към момента VoltoBolto.com предлага наложен платеж с куриерска фирма Еконт Експрес при получаване на пратката.  

    

   Доставка

   Срокът за доставка на територията на България е в рамките на 3 работни дни след потвърждаване на поръчката.  
   Цената на доставката към клиента се определя според обема на поръчката и варира в границите на 6-7 лв.  
   За поръчки над 100 лв доставката е безплатна.  

    

   Гаранции

   VoltoBolto.com поддържа всички гаранции, посочени от производителите на марките, продавани в сайта.  

    

   Връщане и смяна  

   Всички пратки са с опция за проверка на закупения продукт, който може да бъде върнат още при получаването по куриера, доставил поръчката.  

   В случай че закупеният от вас продукт е повреден или с фабричен дефект, може да бъде заменен или върнат в срок от 7 дни. Доставката е за сметка на търговеца.  

   Във всички останали случаи, без да е нарушена цялостта на опаковката на продукта и търговският му вид, клиентът може да върне или замени закупената стока в срок от 7 дни, като доставката е за негова сметка.

   За други въпроси, може де се свържетес нас на: orders@VoltoBolto.com  • Смени тапета

  • ALL RIGHTS RESERVED

   ALL RIGHTS RESERVED ® VOLTO BOLTO 2010